1/2 rødløk
1 rød paprika
1 båt kål, i strimler
2-3 tomater
1 avocado
1 pk feta i terninger
1 pk/boks røde bønner (som kom i etterhvert etter ønske fra sønnen)
1 boks tunfisk (kan droppes uten problemer)
Oljen fra fetaen
1 ss hvitvinseddik
Flaksalt
Pepper
1 fedd hvitløk, presset
3-4 hardkokte/smilende egg
Dressing ved siden av:
3 dl natuell yoghurt
2 fedd hvitløk, presset eller finhakkes
1 ss Worchestershire sauce
2-3 ss ketchup
En klype salt
Pepper
1 ts sukker
Rør sammen dressingen. Pastaen kokes i saltet vann og spyles kald. Da unngår man sammenklistring, pluss at det går kjappere. Eggene bør helst kokes for seg. Noen ganger er jeg lat og koker dem med pastaen i 10 minutter.
Ha alle salatingrediensene i en stor bolle. Bland inn presset hvitløk (1 fedd), olje, eddik, salt og pepper.
Pynt med eggene. Server yoghurtdressingen ved siden av.
Kommentarer
Legg inn en kommentar