bursdagskladdkake med nonstop



Bursdag i huset og da må det bakes. Jeg er ingen baker, så når man først på til pers er det greit at det er enkelt og kjapt å lage. Kladdkake er alltid populært, og siden jeg liker variasjon ble det denne gang nonstop i. Servert med vaniljeis og jordbær ble det en skikkelig festkake. 

2 egg
3 dl sukker
100 g smør
1,5 dl mel
1 klype salt
4 ss kakao
1-2 ts vaniljesukker eller ekstrakt
-
1/2 pk nonstop

Sett ovnen på 180 grader.



Smelt smøret og bland alt godt sammen. 


Rør inn nonstop og hell røren i en smurt ringform, ca 22 cm i diameter 
(kan være lurt med bakepapir i bunn, kaken satt godt fast...). 
Stek i 17-20 min. Sjekk med bakenål om den er ferdig. 

Avkjøl. 
Kaken kan med fordel lages dagen før servering, så den får satt seg litt. 



Server med vaniljeis, og jorbær delt i to.

Kommentarer