Nok en smakfull senfrokost med egg og ellers litt ymse jeg fant i kjøleskapet. Det gjelder å ha gode "ymser" liggende, så man rett som det er kan lage seg noe kjapt og godt. Dette blir en slags eggerøre.
Brunsj til én:
1 ts smør
2 egg
1 ss creme fraiche
Noen skiver rødløk
5-6 champignoner, delt i 4
3-4 cherrytomater
2 never spinat (ferdig vasket)
Noen skiver salami
1 ss fetaterninger
Hakket persille
Salt og pepper
Pisk sammen eggene med en liten klype salt.
Ha smør, tomater, sopp og løk i en liten panne. Fres til soppen er stekt.
Klipp salamien oppi, og stek et par minutter til.
Så er det tid for spinaten og fetaen. Stek til spinaten faller sammen.
Ha oppi creme fraiche, og la den koke opp.Smak til med salt og pepper.
Hell eggene så i gryten, rør dem inn, og vend litt på blandingen til eggene er stivnet.
Klipp over persille. Da er det tid for å gyve løs på brunsjen.
Server gjerne ekstra grønnsaker til, eller ristet brød.
Kommentarer
Legg inn en kommentar