Nok en middag av rusk og rask fra matskapet. Godt ble det også, selv med ganske uspennende ingredienser. Forutsetter da selvsagt at man liker både bønner og tunfisk.
1 ss olje
2 medium løk i tynne båter
3 fedd hvitløk, hakket
1 pakke/boks bønnemiks (eller kidneybønner)
1 tomatboks (gjerne hele)
1 ts oregano (mer om man har frisk)
1 dryss basilikum
Pepper
Ca. 1/3 tomatboks med vann (tipper en drøy dl)
1 boks tunfisk i vann (inkl. "vannet")
2 ss lingonsaft (eller 1 ts eddik og litt sukker)
2 ss worchestershire sauce
-
200-250 g pasta (gnocchi foretrekkes her)
Skyll bønnene.
Stek løk med urter i oljen til den mykner litt.
Ha bønner og hvitløk oppi og stek noen minutter til.
Tilsett tomater, vann og tunfiskkraft og la dette putre et kvarters tid
(mens man koker pasta).
Rør ned tunfisk, og smak til med lingonsaft og worchestershire saus.
La sausen bli skikkelig varm og bland pastaen med sausen.
Server med revet parmesan, og gjerne mer pepper.
Kommentarer
Legg inn en kommentar