Svin og kål blir fin. En rask, billig og enkel pannerett med sommerkål og nakkekoteletter. Ikke akkurat fest-sus over denne, men en god hverdagsrett ble det. Kålen fikk følge av litt løk og squash. Vanligvis ville jeg brukt det dobbelte av grønnsaker, men skapet var litt tomt.
2-3 nakkekoteletter
Ønsket krydder til disse (jeg brukte pepper, chilikrydder og løkpulver)
Ca 1 ss olje
1/2 rødløk i tynne båter
1/4 - 1/2 sommerkål
1/2 squash
2 fedd hvitløk, hakket
Et dryss chilliflak
Krydre kotelettene og skjær dem i strimler på tvers, ca 1 cm brede.
Kålen skjæres i terninger og squashen i halvmåner, ca cm brede de også.
Ha halvparten av oljen i en dyp stekepanne og fres løk og kål.
Tilsett squash, hvitløk og chiliflak når kålblandingen har myknet litt.
Stek videre noen få minutter mens kjøttet stekes.
Resten av oljen has i en stekepanne på sterk varme.
Ha oppi kotelettstrimlene når oljen er varm.
Disse trenger kun noen minutter i pannen.
Bland den med grønnsakene og strø litt salt og pepper over.
Server med cherrytomater og naturell yoghurt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar