En skikkelig god kyllinggryte som nok kanskje passer best som helgemat. Her er både creme fraiche og kremost, dog ikke i så store mengder. Som tilbehør passer egentlig det meste: brød, ris, pasta, bulgur, quinoa...
Til 2-3 pers:
3 kyllingfileter
Sitronpepper
1 ss olje
1/2 - 1 squash
200 g champignon
1 skalk sellerirot
1 løk
1-2 sjalottlauk
1 terning grønnsaksbuljong
1 dl vann
1 stor ss dijonsennep
1/2 boks creme fraiche
1/2 dåse Tine kremost (eller tilsvarende mengde philadelfia)
Persille
Basilikum
Pepper
Skjær kyllingfiletene i terninger og ha godt med sitronpepper på.
Rens grønnsakene og del i ønsket størrelse.
Stek løk og selleri i olje til de får litt farge.
Ha så i resten av grønnsakene. Stek til alt blir gyllent.
Tilsett kyllingkjøttet og stek til det skifter farge. Det skal ikke bli brunt.
Ha så i buljongterning, vann og creme fraiche.
La det putre noen minutter. Rør inn kremosten og smak til med pepper.
Masse hakkede urter over ved servering.
Kommentarer
Legg inn en kommentar