Til ca 3 pers:
1-2 banansjalott
2 fedd
2-3 gulrøtter(ca 200 g)
1 god klype tørket oregano
1 pk hakkede tomater
1/2 kyllingbuljongterning1,5 dl vann
Ca 50 g kremost, f.eks m/pepper
Sort pepper
1 ss worcester saus
Hakket basilikum og persille
1 pk tortellini med ost
1 pk bacon
Start med å klippe opp baconet i mindre biter og stek det sprøtt.
Jeg bruker ikke ekstra fett i pannen. Legg baconet til side.
Hakk sjalottlauk, hvitløk og riv gulrøttene.
Stek dette i baconfettet (jeg helte ut det meste av fettet).
Når dette har myknet er det tid for tomater, oregano, buljong og vann.
La dette putre mens pastaen koker.
Smak sausen til med pepper og worcestershire saus og pepper, og smelt osten i.
Ha avrent pasta i sausen og bland i urtene.
Server toppet med bacon og gjerne parmesan.
Kommentarer
Legg inn en kommentar