Man tager hva man haver; litt kål, en gammel appelsin og et ferskt laksestykke. Enkelt, sunt, friskt og veldig godt. Og ikke minst veldig rimelig. Hva mer kan man vel forlange av et måltid?
Sitronpepper
1/4 kålhode
1/4 rødløk
Litt olje
1/2 paprika
3 vårløk
2 fedd hvitløk
Saft av en appelsin
Litt soyasaus
Flaksalt
Pepper
Hakket bladpersille
Strimle kål, paprika og rødløk. Fres dette i litt olje til det mykner.
Tilsett skivet vårløk og hakket hvitløk og fres litt til.
Ha saften fra appelsinen i og kok opp.
Smak til med soyasaus, salt og pepper.
Krydre laksen med sitronpepper og stek den i en egen panne et par minutter på hver side.
Den er best om den er litt rå i midten.
Dander laksen oppå grønnsakene og dryss over persillen.
Kommentarer
Legg inn en kommentar