Det bugner av friske urter her for øyeblikket. Dill bruker jeg som regel sammen med sjømat (foruten lam i dill). Jeg prøver å skape litt nye smaker, så hvorfor ikke dill til kylling?
Til 2 personer:
Omtrent 1,5 dl fløte
75 g blå castello (eller annen blåmuggost)
1 ss olje
2 fedd hvitløk
1 stor sjalottløk
2 kyllingfileter
Flaksalt
Pepper
Evnt. ønsket kyllingkrydder
150 g fersk spinat
En god håndfull dill
Basilikum og persille (valgfritt)
Start med å smelte osten i fløten i en liten gryte.
Skyll spinaten godt.
Hakk løk og hvitløk.Og fres dette i olje i en panne.
Skjær et snitt i kyllingfiletene i siden og brett dem ut.
Krydre med salt, pepper og gjerne annet ønsket krydder.
Vi brukte St. Maria Chicken and Steak.
Brun den ene siden i pannen sammen med løken på middels varme.
Snu og ha over spinatbladene.
Sett på lokk og la disse falle sammen ved samme temperatur.
Krydre med salt og pepper og en god dash sitronsaft.
Hell over sausen og de hakkede urtene. Smak om det trengs mer krydder og sitron.
La det hele putre noen minutter.
Server gjerne med en god potetmos, eks. av mandelpotet.
Kommentarer
Legg inn en kommentar