skylapper/eggelapper



Også kalt cloud bread. Trodde egentlig jeg fulgte en oppskrift fra Coop, men så husket jeg ikke den helt. Her kommer min variant. Fine til matpakken og som hamburgerbrød om du vil unngå hvetemel.



Til 6 store lapper:
4 egg
1/2 pk TINE kreost (à 125 g)
1/3 ts bakepulver
1 klype flaksalt

Sett ovnen på 160 g, over- og undervarme. Sett frem et stekebrett med bakepapir. 

Skill eggene. 
Ha plommene i en liten bolle sammen med kremosten og saltet. 
Bland, helst med stavmikser. Rør i bakepulveret.

Stivpisk hvittene i en litt større bolle. Bland forsiktig i det gule. 

Fordel på bakebrettet i 6 hauger. 
Sett inn i ovnen og stek i 25 min.

La lappene avkjøles på platen.
Disse kan fint fryses, gjerne med mellomleggspapir.

Voila

Kommentarer