eggetortillawrap


En deilig lunsjrett som også kan spises på farten. En grei måte å bruke opp tiloverskomne lefser av ymse slag og påleggs- grønnsaksrester. Kanskje også noe fra gårsdagens middag. Kun fantasien setter grenser. Ville kanskje ikke byttet ut lefsen og eggene da:)

Til en person:

2 egg

salt, pepper

1 tortillalefse

noen osteskiver/litt rivost

snittede grønnsaker (min ble litt vinterlig)

salt, pepper, balsamicosirup


Start med å snitte opp grønnsaker og skive/rive ost. 
Her ble det ganske vinterlige grønnsaker i dag.

Pisk så sammen eggene med salt og pepper.
Smelt litt smør/olje i en stekepanne (samme størrelse som tortillalefsen)

Ha oppi eggemassen og la dem stivne litt før tortillaen presses nedi. 


Snu med en stekespade og legg på ost. 
Skru gjerne varmen opp litt og sett på lokk til osten har smeltet. 


Legg leiven over på et matpapir. Ha på grønnsaker/fyll. 
Gjerne også salt, pepper og balsamico (eller annen dipp/saus). 


Rull sammen i papiret og gyv løs, eller pakk ned og ta med på tur.


Andre forslag til grønnsaker/fyll:

  • salat, tomat, rødløk, paprika
  • spekeskinke, rødløk, feta, ruccola
  • rester av kokte/stekte grønnsaker, hummus
  • man tager hva man haver


Kommentarer