Å koke tomatsalat var genialt. Friskt og godt tilbehør til
laksen. Nytt favorittilbehør. Friskt ble også de grønne greiene, med mye
sitron som trenger avkastning, så reduserte det litt da jeg skrev ned
oppskriften. Rest nr. 3 som ble brukt var dippen fra i går, den havnet i den
bakte poteten til sønnen i huset.
-
Sukkererter
Asparges
Romanosalat
Tyrkisk grønn paprika
3 ss teriyakisaus
½ sitron
Sesamfrø
-
Laks
Sitronpepper
Kesam
Tomatsalaten kokes under lokk med litt sukker.
Grønnsakene renses og deles i passe biter. Varm litt olje i
en panne og fres paprika, sukkererter og asparges. Ha i hvitløk og romanosalat
(eller hjertesalat) etter noen minutter. Forsiktig så ikke hvitløken svis. Skvis
sitronsaft over og ha på teriyakisausen. Kok inn litt. Ha sesamfrø over ved
servering (det glemte jeg visst).
En klatt kesam smakte udmerket til.
mmm ser godt ut
SvarSletttror det var det, husker ikke helt ;)
SvarSlettjoda, men grønnsakene ble plutselig litt mye stekt.
nærmest samme grønnsakene i dagens middag ser jeg. må tenke nytt, hehe.