En ost og grønnsakrest etter tacofreddan, en liten carbonararest fra tidligere i uken og noen egg ble dagens deilige brunsj. En chorizo fikk også bli med.
Dette havnet da i stekepannen:
1/2 rød løk i tynne båter
1 chorizopølse i skiver
Litt hakket pakrika
1 fedd hvitløk
Carbonararest eller annen pastarest
Revet ost
2 egg
2 ss vann
Maldonsalt
Peppermiks
Pisk sammen eggene med vann og salt/pepper. Ta frem en liten panne.
Stek løken i litt olje
og tilsett pølse, paprika og hvitløk.
Fres til det har fått litt farge.
Ha i hakket hvitløk og oppklippede pastarester. La det blir skikkelig varmt.
Ha på osten og eggeblandingen . Pass på at egget fordeler seg i hele pannen.
Sett på lokk og stek til det har stivnet.
Ha på litt grønt, timian hadde jeg idag.
Dette ble nok til 2 pers.
Kommentarer
Legg inn en kommentar