restebrunsj



En ost og grønnsakrest etter tacofreddan, en liten carbonararest fra tidligere i uken og noen egg ble dagens deilige brunsj. En chorizo fikk også bli med.

Dette havnet da i stekepannen:
1/2 rød løk i tynne båter
1 chorizopølse i skiver
Litt hakket pakrika
1 fedd hvitløk
Carbonararest eller annen pastarest
Revet ost
2 egg
2 ss vann
Maldonsalt
Peppermiks

Pisk sammen eggene med vann og salt/pepper. Ta frem en liten panne. 

Stek løken i litt olje 

og tilsett pølse, paprika og hvitløk. 

Fres til det har fått litt farge. 

Ha i hakket hvitløk og oppklippede pastarester. La det blir skikkelig varmt. 

Ha på osten og eggeblandingen . Pass på at egget fordeler seg i hele pannen. 
Sett på lokk og stek til det har stivnet. 

Ha på litt grønt, timian hadde jeg idag. 

Dette ble nok til 2 pers.



Kommentarer