Ypperlig med herlige burgere som grillmat 17. mai eller andre travle dager. Det meste kan fikses i god tid i forveien. Sleng gjerne på noen baconskiver om du ønsker det.
Gode burgere (hjemmelagde eller kjøpt)
Selbu blå (eller annen blåskimmelost)
Barbequesaus
Coleslaw
Maiskolber (gjerne vakuumpakkede) grilles som de er
Søtpotetfries
Hamburgerbrød
I tillegg kanskje tomater, salatblader, sylteagurk, ketchup, sennep, cheddar, hamburgerdressing osv til de som vil mekke en vanlig burger.
Søtpotet, olje og salt stekes på bakepapir i ovenen, 200 g varmluft,
i ca 20 minutter (til de er litt myke).
Vend på dem halvveis i stekingen. Følg litt med så de ikke blir svidd.
Litt av tilbehøret.
Burger med coleslaw, syltet løk, selbu blå og barbequesaus.
Servert med grillet mais og søtpotet. Bedre blir det ikke.
Kommentarer
Legg inn en kommentar