seige muffins



Bursdag på bruket. I tillegg til bursdagskake blir det da muffins, gele og vannbakkelskringle. Til disse muffinsene bruker jeg kladdkakeoppskriften, men pisker egg og sukker til eggedosis, så det blir litt mer jobb med dem. I tillegg litt klin å få røren pent ned i formene.. Iallefall for meg.

Ca 15 muffins:
2 egg
3 dl sukker
100 g smør/flytende margarin
1,5 dl hvetemel
4 ss kakao
2 ts vaniljesukker
1 krm (1/4 ts) salt

Pisk eggedosis.












Smelt smør og mål opp ingrediensene.

Sikt det tørre opp i bollen og bland godt.



























Omtrent en stor ss røre i hver muffinsform.




























Stekes i 10-15 minutter ved 225 grader. Om de stekes for lenge vil de ikke bli like seige. De synker sammen når de blir tatt ut av ovnen, om man ikke ønsker det er det bare å steke dem litt lenger.


Søkkene er fine å ha godsaker i, her har vi chilinøtter, nonstop og seigmenn oppi. 

Kommentarer